Från 304 900 kr eller 3 049 kr/mån *

Från 304 900 kr eller 3 049 kr/mån *

Bygg din bil

IONIQ plug-in

El när du väljer, bensin när du behöver.IONIQ-plug-in-transparent

Ett knapptryck och du kör på el. Det innebär minskad miljöpåverkan, eftersom du inte släpper ut några avgaser. Du kan också välja att njuta av friheten som en bensinmotor ger i samverkan med elmotorn i hybridläget.

Poängen är att det är du som väljer hur du vill köra i din vardag. Du laddar enkelt batteriet från en laddstolpe eller ett vanligt uttag hemma. Färre besök på bensinstationen och ett bättre samvete på vägarna.

IONIQ plug-in erbjuder det bästa för framtidens vardag.

Det bra valet.

Hyundai arbetar målmedvetet för en säkrare vardag i trafiken och förutom att bygga smarta, elektrifierade och innovativa bilar så utrustar vi dem med den senaste säkerhetstekniken. Autobroms, filbytesvarnare och adaptiv farthållare är standard. Därför har Folksam utsett Hyundai IONIQ plug-in till ett ”Bra Val” när det kommer till bilsäkerhet.

När elen är slut tar bensinen vid.

Meningen vi aldrig trodde skulle skrivas. Nu kan du köra längre sträckor och samtidigt bidra till en bättre miljö. Möt bilen som drivs av både elmotor och bensinmotor och som enkelt laddas med en sladd till ett vanligt uttag. IONIQ är för dig som vill ha en supermiljöbil och samtidigt kunna ta dig dit du vill, hur långt bort det än är. Till stor del klarar sig bilen på endast el under vardagspendlingen, men när batteriet är slut tar bensinen vid och du kan lugnt köra vidare mot en bättre miljö.


ioniq-plug-in-stats

Vilket paket väljer du?

Välj det utrustningspaket som passar dig bäst.


comfort-eco

ComfortEco

IONIQ plug-in


- Automatisk klimatanläggning
- Backkamera
- Instrumentgrupp "Supervision"med 4.2" LCD-display
+ 52 andra utrustningsdetaljer

Bygg bilen


premium-eco

PremiumEco

IONIQ plug-in


- Döda vinkeln-varning
- Sladdlös Qi-mobilladdare
- Nyckellöst låssytem "Smartkey" med knappstart
+ 79 andra utrustningsdetaljer

Bygg bilen


premium-eco-plus

PremiumEcoPlus

IONIQ plug-in


- Läderklädsel
- Sportpedaler med metalldekor
- Elmanövrerad förarstol med minnesfunktion
+ 81 andra utrustningsdetaljer

Bygg bilen

Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

Klicka på knappen och lämna dina uppgifter så blir du kontaktad av din närmaste Hyundaihandlare.

Ioniq hev highlightblocks28

SÄKERHET

Adaptiv farthållare

Den adaptiva farthållaren håller ett förbestämt avstånd till framförvarande fordon och anpassar bilens hastighet. I stadstrafik anpassar den avståndet efter fart. Efter stillastående aktiverar du funktionen igen med ett lätt tryck på gaspedalen.

Ioniq hev highlightblocks27

SÄKERHET

Automatisk nödbromsassistans

Den automatiska nödbromsassistansen reagerar om ett annat fordon befinner sig på kollisionskurs. Först tänds en varningslampa, därefter hörs en varningssignal och slutligen bromsar bilen in själv.

Ioniq ncap

SÄKERHET

Fem stjärnor och säkrast bland små familjebilar

Hyundai IONIQ har belönats med fem stjärnor av den oberoende trafiksäkerhetsorganisationen Euro NCAP. Dessutom har den utnämnts till den säkraste bland små familjebilar. Under de rigorösa testerna fick IONIQ toppbetyg i fyra kategorier: Skydd av vuxna, skydd av barn, fotgängarskydd och förarstödsystem. IONIQ levereras med en mängd säkerhetsfunktioner som standard, till exempel autobroms med kollisionsvarning, filhållningsassistans/-varning och adaptiv farthållare, så att förarna varken behöver kompromissa med miljövänlighet eller trygghet bakom ratten.

Ioniq hev highlightblocks25

SÄKERHET

Filhållningsassistans

Filhållningsassistansen är utvecklad för att öka säkerheten. Om föraren byter fil utan att blinka, varnar det kamerabaserade systemet med ljud och symbol. Filhållningshjälpen kan ställas in i tre olika lägen - endast varning, mild styrhjälp eller aktiv styrhjälp.

Ioniq hev highlightblocks30

SÄKERHET

Krockkuddssystem

Systemet med sju krockkuddar består av dels sidokrockkuddar och krockgardiner som löper längs bilens båda sidor, dels av en knäkrockkudde på förarsidan.

Ioniq hev highlightblocks26

SÄKERHET

Dödavinkelvarning

Systemet varnar föraren för potentiell fara när det ligger fordon i den så kallade döda vinkeln, snett bakom bilen. Backradar känner av området bakom/bredvid bilen och ger en visuell varning i backspegeln samt en akustisk varning om föraren aktiverar blinkers i riktning mot fordonet i döda vinkeln.

Ioniq ev highlightblocks25 1

TEKNIK

Eco, Normal eller Sport

IONIQ plug-in erbjuder tre körlägen, Normal, Eco och Sport som erbjuder extra kraft under pedalen med ett vridmoment upp till 295 Nm.

Eco das dashboard ioniq

TEKNIK

ECO Driving Assistant System

Effektiv körning stöds av funktionen ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Navigationssystemet har utökade kartdata som används för att optimera batteriladdningen under färd baserat på höjdskillnader och ge energibesparande tips till föraren, t ex när det är lämpligt att släppa på gasen före hastighetsbegränsningar.

Ioniq uppkoppling hoover image

TEKNIK

Modern uppkoppling

Med navigationssystem och Apple CarPlay™ håller du dig uppdaterad och det låter mobilen bli en del av bilen.

Ioniq qi platta hoover image

TEKNIK

Sladdlös laddning

Qi-platta för modern trådlös laddning av din mobiltelefon.

Ioniq smartkey hoover image

TEKNIK

SmartKey

Nyckellöst låssystem med knappstart.

Ioniq hev highlightblocks40

TEKNIK

Viktreducering och aerodynamik

Huv, baklucka och stora delar av hjulupphängningen är tillverkade i aluminium samt att fomen på bilen har även en prisbelönt aerodynamisk design. Detta gör att vikten hålls nere som också ger en lägre energiförbrukning, och dessutom är det rostfritt.

Bygg din bil
8 ar batteri 5 ars garanti

TEKNIK

Garanti

Du kan vara lugn. IONIQ plug-in skyddas av ett av marknadens bästa garantipaket. IONIQ plug-in täcks bland annat av Hyundais 5-års nybilsgaranti med fri körsträcka. Garantin för det högeffektiva LitiumJonPolymer-batteriet gäller i åtta år eller 200 000 km, beroende på vad som kommer först.

Batteri och laddning

Var och hur länge laddar du IONIQ plug-in?

Varje IONIQ plug-in får sin energi från ett kraftfullt litium-jon-polymer-batteri som dels tar vara på energin under körningen och kan laddas via en sladd och ett uttag. Bilarna är utrustade med vårt avancerade navigationssystem som inkluderar kategorin ”laddningsstation” i Point of Interest-menyn. Systemet hittar närmsta laddningsstation och guidar dig dit.
IONIQ plug-in kan laddas på alla offentliga laddningsstationer. Laddningstiden ligger på ungefär 4-5 timmar.

ioniq-plug-in-laddning

Vad tycker pressen om IONIQ?


"Den här hybriddrivlinan är riktigt bra!"

– Allt om Bilar


"Något som verkligen är en stor tumme upp - (Hyundai har) inte byggt något som ser ut som ett rymdskepp."

– Feber


"Utrustningen och priset är generöst i jämförelse med konkurrenter..."

– Motor Magasinet

"Så pigg, lätthanterad, komfortabel, rymlig och praktisk är nämligen IONIQ att den goa känslan infinner sig direkt."

– Karlskoga Kuriren

dragkrok-mindre-bild

Dragkrok till IONIQ?

Många av de som är intresserade av IONIQ frågar om möjlighet till dragkrok. Så hur är det med det?
Svaret är ja, en dragkrok får monteras på IONIQ hybrid och IONIQ plug-in från och med modellår 2018 (produktionsorder mot september 2017 och framåt). Tillåten dragvikt är 750 kg (max kultryck 40 kg) med bromsat släp.

Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

Lämna dina uppgifter här så blir du kontaktad för att få svar på frågor eller boka in en provkörning.

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

ioniq-plugin-front-image
+

Snygga LED-varselljus och luftgardin i hjulhus

Snygga LED-varselljus och luftgardin i hjulhus

IONIQ är byggd för maximal effektivitet. Luftmotståndet har reducerats och turbulenseffekter minskats genom att luftintag vid varselljusen styr in luft i hjulhusen som bildar en luftgardin över framhjulen. Konstruktionen är genomtänkt i minsta detalj.

Ioniq ev highlightblocks02
+

Led strålkastare

Led strålkastare

De snygga stålkastarna använder flera Led-projektrorer för att avge både högt och lågt ljus. LED-lampor både ljusare och mer energieffektiva än konventionella lampor.

Highlight led headlamps
ioniq-plug-in-rear-image
+

LED-Bakljusgrupp

LED-Bakljusgrupp

IONIQ plug-in kombinerar LED-baklyktor som är ljusare, använder mindre energi och förstärker IONIQ's snygga gestalt med konventionella baklyktor som tydligt signalerar till bakomvarande trafik.

Highlight rear combinationlights
+

Sportig design och utmärkande detaljer

Sportig design och utmärkande detaljer

Baktill domineras designen av starka horisontella element som betonar den sportiga formen med blå detaljer som är utmärkande för IONIQ.

Highlight blaaccent
+

Integrerad bakspoiler

Integrerad bakspoiler

IONIQ plug-ins integrerade bakspoiler minimerar turbulens och luftmotstånd samtidigt som den ökar kraften nedåt vilket skapar en mer stabil körupplevelse.

Highlight integrerad bakspoiler

Snygga LED-varselljus och luftgardin i hjulhus

IONIQ är byggd för maximal effektivitet. Luftmotståndet har reducerats och turbulenseffekter minskats genom att luftintag vid varselljusen styr in luft i hjulhusen som bildar en luftgardin över framhjulen. Konstruktionen är genomtänkt i minsta detalj.

Ioniq ev highlightblocks02

Led strålkastare

De snygga stålkastarna använder flera Led-projektrorer för att avge både högt och lågt ljus. LED-lampor både ljusare och mer energieffektiva än konventionella lampor.

Highlight led headlamps

LED-Bakljusgrupp

IONIQ plug-in kombinerar LED-baklyktor som är ljusare, använder mindre energi och förstärker IONIQ's snygga gestalt med konventionella baklyktor som tydligt signalerar till bakomvarande trafik.

Highlight rear combinationlights

Sportig design och utmärkande detaljer

Baktill domineras designen av starka horisontella element som betonar den sportiga formen med blå detaljer som är utmärkande för IONIQ.

Highlight blaaccent

Integrerad bakspoiler

IONIQ plug-ins integrerade bakspoiler minimerar turbulens och luftmotstånd samtidigt som den ökar kraften nedåt vilket skapar en mer stabil körupplevelse.

Highlight integrerad bakspoiler

DELA DEN HÄR BILEN

Specifikationer

Välj modell
Överblick
Ioniq hev back image Ioniq hev side image Ioniq hev front image
Ioniq hev side image
Modell IONIQ plug-in
Variant 1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk) ComfortEco
Motor 1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)
Växellåda Automatisk
Utrustningspaket ComfortEco*
Pris 304 900 kr (Priset på IONIQ plug-in avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 20 000 kr.)
Utrustning
12V-uttag, 2 st
16” lättmetallfälgar med däckdimension 205/55 16
60/40 delat/fällbart baksäte
Adaptiv farthållare
Aktiv luftstyrning i grill
AutoStop - motoravstängning vid stillastående
Autobroms (AEB) med detektering av fordon och fotgängare, inkl kollisionsvarning (FCWS)
Autodefog-funktion, fuktsensor för automatisk luftstyrning till vindruta
Autolight-funktion för automatisk växling mellan varsel- och halvljus
Automatisk klimatanläggning (ACC), med två klimatzoner
Backkamera
Backstartassistans (HAC)
Bluetooth för handsfree telefon och mediastreaming
Bältessträckare fram och för ytterplatser bak
Dubbla krockkuddar fram
Elmanövrerade fönsterhissar, fram (med auto upp/ner) och bak
Elmanövrerade och - uppvärmda backspeglar
Elmanövrerat svankstöd för förarstolen
Eluppvärmd bakruta
Eluppvärmd ratt
Eluppvärmda framstolar
Extra värmare av PTC-typ
Filhållningsassistans (LKAS) och -varning (LDWS)
Framstolar ställbara i höjd
Färddator med bl a förbrukningsdata, utvändig temperatur och däcktrycksindikator
Följ-mig-hem- och välkomstbelysning vid låsning/öppning
Förarzon, energibesparande begränsning av ACC-funktion
Info om bl a räckvidd och laddning via navigationsskärm
Instrumentgrupp "Supervision" med 4.2" LCD-display
Krockkudde i knähöjd för förare
Krockkudde på passagerarsida urkopplingsbar med nyckel
LED-sidoblinkers i utvändiga backspeglar
LED-varselljus
Laddkabel med kontrollbox (ICCB) Typ 2 till Schuko (vanligt vägguttag)
Laddningskontakt Typ 2 (EU-standard)
Ljudsystem med analog (FM) och digital (DAB) radiomottagare
Läderklädd ratt, ställbar i höjd och avstånd
Låsningsfria bromsar (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning (EBD) och panikbromsassistans (BAS)
Metalliclack (tillval)
Mittkonsol med kopphållare
Nackskydd fram ställbara i avstånd, med whiplash-skydd
Navigationssystem (skärm uppgraderad till 8") med Apple CarPlay, Android Auto *) och TomTom Live-tjänster inkl extern förstärkare och 8 Infinity högtalare
Parkeringssensorer bak
Rattknappar för styrning av ljudsystem och Bluetooth-funktioner
Rattpaddlar för manuell, sekventiell växling
Regnsensor för vindrutetorkare
Sidokrockkuddar i framstolar
Spoiler över bakrutan
Stöldlarm
Takmonterad krockgardin för fram och baksäte
Tygklädsel
Utdragbart insynsskydd över lastutrymme
Valbara körlägen ECO/NORMAL/SPORT
Valbara körlägen Hybrid- eller Eldrift
Automatiskt avbländande backspegel
Döda vinkeln-varning (BSD)
Elmanövrerad förarstol med minnesfunktion
Elmanövrerad infällning av utvändiga backspeglar
Eluppvärmt baksäte, ytterplatser
Instegslister i metall
Invändiga dörrhandtag med kromdekor
LED-bakljusgrupp
LED-strålkastare (halvljus)
Läderklädsel
Nyckellöst låssystem ”smartkey” med knappstart
Parkeringssensorer fram + bak
Sladdlös Qi-mobilladdare (förutsätter kompatibel mobil/skal)
Sportpedaler med metalldekor
Ställbara värme/ventilationskanaler till baksätet
USB-laddare
Uppgraderad, adaptiv instrumentgrupp med 7" LCD-display
Utvändig kromdekor i fönsterlinje
Varning för korsande trafik vid backning (RCTA)
Välkomstbelysning i utvändiga backspeglar och dörrhandtag
Prestanda
Toppfart 178 km/h
Acc. 0-100 km/h 10.6 sekunder
Motordata
Motornamn 1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)
Motortyp 4-cylindrig bensinmotor & Elektrisk (AC) synkronmotor, Hybridsystem
Cylindervolym 1580 cm³
Cylinderdiameter 72 mm
Cylinder slaglängd 97 mm
Effekt hk (kW) vid varv/min 105
Vridmoment nm vid varv/min 147 - 4000
Kompressionsförhållande 13.0 :1
Ventilsystem DOHC 16V, D-CVVT
Avgasrening 3-vägskatalysator
Bränslesystem Direktinsprutning (GDI)
Bränsle & Miljö
Bränsle Bensin + El
Bränsletank 43
Förbrukning - Blandad 1.1
CO2-utsläpp - Blandad 26 g/km
Miljöklass Euro6 (W)
Chassi
Hjulupphängning - Fram MacPherson-typ med skruvfjädrar, dubbelverkande gastryckstötdämpare och krängningshämmare.
Hjulupphängning - Bak Multilink, individuell upphängning
Hjul/fälg Lättmetallfälg 6.5J x 16 med 205/55R16 däck.Däckreparationsats med kompressor.
Styrsystem Elektriskt servoassisterad kuggstångsstyrning. 2.66 rattvarv mellan fulla styrutslag. Vändradie 5.3 meter.
Bromssystem Låsningsfritt (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning (EBD) och panikbromsassistans (BAS). Bromsskivor fram (ventilerade) och bak. Fotmanövrerad parkeringsbroms.
Stabiliseringssystem Stabilitetskontroll med styrhjälp (VSM) med integrerat antisladdsystem (ESP) och antispinnsystem (TCS)
Kraftöverföring
Växellåda Automatisk
Drivning Fram
Elsystem
Batteri 360V Litiumjonpolymer
Vikt & Mått
Tjänstevikt 1570–1625 kg
Maxlast 345–400 kg
Totalvikt 1970 kg
Max taklast 0 kg
Max släpvagnsvikt - bromsat 0 kg
Max släpvagnsvikt - obromsat 0 kg
Längd 4470 mm
Bredd (exkl. speglar) 1820 mm
Höjd 1450 mm
Spårvidd (fram/bak) 1555 mm
Axelavstånd 1569 mm
Takhöjd Invändigt (fram/bak) 1024/950 mm
Benutrymme (fram/bak) 1136/906 mm
Bredd i axelhöjd (fram/bak) 2700 mm
Lastutrymme (upp-/nedfällt) 411/446/1401 liter
Garantiöversikt
Nybilsgaranti (med fri körsträcka) 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
Batterigaranti 8 år (upp till 20 000 mil)
Lackgaranti 5 års Lackgaranti
Vagnskadegaranti 3 års Vagnskadegaranti
Rostskyddsgaranti 12 års Garanti mot genomrostning
Skatt & Försäkring
Kostnad vägskatt 360 kr (skattebefriad år 1-5)
Kod Försäkringsklassning ej fastställd
Överblick
Ioniq hev back image Ioniq hev side image Ioniq hev front image
Ioniq hev side image
Modell IONIQ plug-in
Variant 1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk) PremiumEco
Motor 1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)
Växellåda Automatisk
Utrustningspaket PremiumEco*
Pris 322 900 kr (Priset på IONIQ plug-in avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 20 000 kr.)
Utrustning
12V-uttag, 2 st
16” lättmetallfälgar med däckdimension 205/55 16
60/40 delat/fällbart baksäte
Adaptiv farthållare
Aktiv luftstyrning i grill
AutoStop - motoravstängning vid stillastående
Autobroms (AEB) med detektering av fordon och fotgängare, inkl kollisionsvarning (FCWS)
Autodefog-funktion, fuktsensor för automatisk luftstyrning till vindruta
Autolight-funktion för automatisk växling mellan varsel- och halvljus
Automatisk klimatanläggning (ACC), med två klimatzoner
Automatiskt avbländande backspegel
Backkamera
Backstartassistans (HAC)
Bluetooth för handsfree telefon och mediastreaming
Bältessträckare fram och för ytterplatser bak
Dubbla krockkuddar fram
Döda vinkeln-varning (BSD)
Elmanövrerad infällning av utvändiga backspeglar
Elmanövrerade fönsterhissar, fram (med auto upp/ner) och bak
Elmanövrerade och - uppvärmda backspeglar
Elmanövrerat svankstöd för förarstolen
Eluppvärmd bakruta
Eluppvärmd ratt
Eluppvärmda framstolar
Eluppvärmt baksäte, ytterplatser
Extra värmare av PTC-typ
Filhållningsassistans (LKAS) och -varning (LDWS)
Framstolar ställbara i höjd
Färddator med bl a förbrukningsdata, utvändig temperatur och däcktrycksindikator
Följ-mig-hem- och välkomstbelysning vid låsning/öppning
Förarzon, energibesparande begränsning av ACC-funktion
Info om bl a räckvidd och laddning via navigationsskärm
Instegslister i metall
Invändiga dörrhandtag med kromdekor
Krockkudde i knähöjd för förare
Krockkudde på passagerarsida urkopplingsbar med nyckel
LED-bakljusgrupp
LED-sidoblinkers i utvändiga backspeglar
LED-strålkastare (halvljus)
LED-varselljus
Laddkabel med kontrollbox (ICCB) Typ 2 till Schuko (vanligt vägguttag)
Laddningskontakt Typ 2 (EU-standard)
Ljudsystem med analog (FM) och digital (DAB) radiomottagare
Läderklädd ratt, ställbar i höjd och avstånd
Låsningsfria bromsar (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning (EBD) och panikbromsassistans (BAS)
Metalliclack (tillval)
Mittkonsol med kopphållare
Nackskydd fram ställbara i avstånd, med whiplash-skydd
Navigationssystem (skärm uppgraderad till 8") med Apple CarPlay, Android Auto *) och TomTom Live-tjänster inkl extern förstärkare och 8 Infinity högtalare
Nyckellöst låssystem ”smartkey” med knappstart
Parkeringssensorer bak
Parkeringssensorer fram + bak
Rattknappar för styrning av ljudsystem och Bluetooth-funktioner
Rattpaddlar för manuell, sekventiell växling
Regnsensor för vindrutetorkare
Sidokrockkuddar i framstolar
Sladdlös Qi-mobilladdare (förutsätter kompatibel mobil/skal)
Spoiler över bakrutan
Ställbara värme/ventilationskanaler till baksätet
Stöldlarm
Takmonterad krockgardin för fram och baksäte
Tygklädsel
USB-laddare
Uppgraderad, adaptiv instrumentgrupp med 7" LCD-display
Utdragbart insynsskydd över lastutrymme
Utvändig kromdekor i fönsterlinje
Valbara körlägen ECO/NORMAL/SPORT
Valbara körlägen Hybrid- eller Eldrift
Varning för korsande trafik vid backning (RCTA)
Välkomstbelysning i utvändiga backspeglar och dörrhandtag
Elmanövrerad förarstol med minnesfunktion
Instrumentgrupp "Supervision" med 4.2" LCD-display
Läderklädsel
Sportpedaler med metalldekor
Prestanda
Toppfart 178 km/h
Acc. 0-100 km/h 10.6 sekunder
Motordata
Motornamn 1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)
Motortyp 4-cylindrig bensinmotor & Elektrisk (AC) synkronmotor, Hybridsystem
Cylindervolym 1580 cm³
Cylinderdiameter 72 mm
Cylinder slaglängd 97 mm
Effekt hk (kW) vid varv/min 105
Vridmoment nm vid varv/min 147 - 4000
Kompressionsförhållande 13.0 :1
Ventilsystem DOHC 16V, D-CVVT
Avgasrening 3-vägskatalysator
Bränslesystem Direktinsprutning (GDI)
Bränsle & Miljö
Bränsle Bensin + El
Bränsletank 43
Förbrukning - Blandad 1.1
CO2-utsläpp - Blandad 26 g/km
Miljöklass Euro6 (W)
Chassi
Hjulupphängning - Fram MacPherson-typ med skruvfjädrar, dubbelverkande gastryckstötdämpare och krängningshämmare.
Hjulupphängning - Bak Multilink, individuell upphängning
Hjul/fälg Lättmetallfälg 6.5J x 16 med 205/55R16 däck.Däckreparationsats med kompressor.
Styrsystem Elektriskt servoassisterad kuggstångsstyrning. 2.66 rattvarv mellan fulla styrutslag. Vändradie 5.3 meter.
Bromssystem Låsningsfritt (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning (EBD) och panikbromsassistans (BAS). Bromsskivor fram (ventilerade) och bak. Fotmanövrerad parkeringsbroms.
Stabiliseringssystem Stabilitetskontroll med styrhjälp (VSM) med integrerat antisladdsystem (ESP) och antispinnsystem (TCS)
Kraftöverföring
Växellåda Automatisk
Drivning Fram
Elsystem
Batteri 360V Litiumjonpolymer
Vikt & Mått
Tjänstevikt 1570–1625 kg
Maxlast 345–400 kg
Totalvikt 1970 kg
Max taklast 0 kg
Max släpvagnsvikt - bromsat 0 kg
Max släpvagnsvikt - obromsat 0 kg
Längd 4470 mm
Bredd (exkl. speglar) 1820 mm
Höjd 1450 mm
Spårvidd (fram/bak) 1555 mm
Axelavstånd 1569 mm
Takhöjd Invändigt (fram/bak) 1024/950 mm
Benutrymme (fram/bak) 1136/906 mm
Bredd i axelhöjd (fram/bak) 2700 mm
Lastutrymme (upp-/nedfällt) 411/446/1401 liter
Garantiöversikt
Nybilsgaranti (med fri körsträcka) 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
Batterigaranti 8 år (upp till 20 000 mil)
Lackgaranti 5 års Lackgaranti
Vagnskadegaranti 3 års Vagnskadegaranti
Rostskyddsgaranti 12 års Garanti mot genomrostning
Skatt & Försäkring
Kostnad vägskatt 360 kr (skattebefriad år 1-5)
Kod Försäkringsklassning ej fastställd
Överblick
Ioniq hev back image Ioniq hev side image Ioniq hev front image
Ioniq hev side image
Modell IONIQ plug-in
Variant 1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk) PremiumPlusEco
Motor 1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)
Växellåda Automatisk
Utrustningspaket PremiumPlusEco
Pris 337 900 kr (Priset på IONIQ plug-in avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 20 000 kr.)
Utrustning
12V-uttag, 2 st
16” lättmetallfälgar med däckdimension 205/55 16
60/40 delat/fällbart baksäte
Adaptiv farthållare
Aktiv luftstyrning i grill
AutoStop - motoravstängning vid stillastående
Autobroms (AEB) med detektering av fordon och fotgängare, inkl kollisionsvarning (FCWS)
Autodefog-funktion, fuktsensor för automatisk luftstyrning till vindruta
Autolight-funktion för automatisk växling mellan varsel- och halvljus
Automatisk klimatanläggning (ACC), med två klimatzoner
Automatiskt avbländande backspegel
Backkamera
Backstartassistans (HAC)
Bluetooth för handsfree telefon och mediastreaming
Bältessträckare fram och för ytterplatser bak
Dubbla krockkuddar fram
Döda vinkeln-varning (BSD)
Elmanövrerad förarstol med minnesfunktion
Elmanövrerad infällning av utvändiga backspeglar
Elmanövrerade fönsterhissar, fram (med auto upp/ner) och bak
Elmanövrerade och - uppvärmda backspeglar
Elmanövrerat svankstöd för förarstolen
Eluppvärmd bakruta
Eluppvärmd ratt
Eluppvärmda framstolar
Eluppvärmt baksäte, ytterplatser
Extra värmare av PTC-typ
Filhållningsassistans (LKAS) och -varning (LDWS)
Framstolar ställbara i höjd
Färddator med bl a förbrukningsdata, utvändig temperatur och däcktrycksindikator
Följ-mig-hem- och välkomstbelysning vid låsning/öppning
Förarzon, energibesparande begränsning av ACC-funktion
Info om bl a räckvidd och laddning via navigationsskärm
Instegslister i metall
Invändiga dörrhandtag med kromdekor
Krockkudde i knähöjd för förare
Krockkudde på passagerarsida urkopplingsbar med nyckel
LED-bakljusgrupp
LED-sidoblinkers i utvändiga backspeglar
LED-strålkastare (halvljus)
LED-varselljus
Laddkabel med kontrollbox (ICCB) Typ 2 till Schuko (vanligt vägguttag)
Laddningskontakt Typ 2 (EU-standard)
Ljudsystem med analog (FM) och digital (DAB) radiomottagare
Läderklädd ratt, ställbar i höjd och avstånd
Läderklädsel
Låsningsfria bromsar (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning (EBD) och panikbromsassistans (BAS)
Metalliclack (tillval)
Mittkonsol med kopphållare
Nackskydd fram ställbara i avstånd, med whiplash-skydd
Navigationssystem (skärm uppgraderad till 8") med Apple CarPlay, Android Auto *) och TomTom Live-tjänster inkl extern förstärkare och 8 Infinity högtalare
Nyckellöst låssystem ”smartkey” med knappstart
Parkeringssensorer bak
Parkeringssensorer fram + bak
Rattknappar för styrning av ljudsystem och Bluetooth-funktioner
Rattpaddlar för manuell, sekventiell växling
Regnsensor för vindrutetorkare
Sidokrockkuddar i framstolar
Sladdlös Qi-mobilladdare (förutsätter kompatibel mobil/skal)
Spoiler över bakrutan
Sportpedaler med metalldekor
Ställbara värme/ventilationskanaler till baksätet
Stöldlarm
Takmonterad krockgardin för fram och baksäte
USB-laddare
Uppgraderad, adaptiv instrumentgrupp med 7" LCD-display
Utdragbart insynsskydd över lastutrymme
Utvändig kromdekor i fönsterlinje
Valbara körlägen ECO/NORMAL/SPORT
Valbara körlägen Hybrid- eller Eldrift
Varning för korsande trafik vid backning (RCTA)
Välkomstbelysning i utvändiga backspeglar och dörrhandtag
Instrumentgrupp "Supervision" med 4.2" LCD-display
Tygklädsel
Prestanda
Toppfart 178 km/h
Acc. 0-100 km/h 10.6 sekunder
Motordata
Motornamn 1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)
Motortyp 4-cylindrig bensinmotor & Elektrisk (AC) synkronmotor, Hybridsystem
Cylindervolym 1580 cm³
Cylinderdiameter 72 mm
Cylinder slaglängd 97 mm
Effekt hk (kW) vid varv/min 105
Vridmoment nm vid varv/min 147 - 4000
Kompressionsförhållande 13.0 :1
Ventilsystem DOHC 16V, D-CVVT
Avgasrening 3-vägskatalysator
Bränslesystem Direktinsprutning (GDI)
Bränsle & Miljö
Bränsle Bensin + El
Bränsletank 43
Förbrukning - Blandad 1.1
CO2-utsläpp - Blandad 26 g/km
Miljöklass Euro6 (W)
Chassi
Hjulupphängning - Fram MacPherson-typ med skruvfjädrar, dubbelverkande gastryckstötdämpare och krängningshämmare.
Hjulupphängning - Bak Multilink, individuell upphängning
Hjul/fälg Lättmetallfälg 6.5J x 16 med 205/55R16 däck.Däckreparationsats med kompressor.
Styrsystem Elektriskt servoassisterad kuggstångsstyrning. 2.66 rattvarv mellan fulla styrutslag. Vändradie 5.3 meter.
Bromssystem Låsningsfritt (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning (EBD) och panikbromsassistans (BAS). Bromsskivor fram (ventilerade) och bak. Fotmanövrerad parkeringsbroms.
Stabiliseringssystem Stabilitetskontroll med styrhjälp (VSM) med integrerat antisladdsystem (ESP) och antispinnsystem (TCS)
Kraftöverföring
Växellåda Automatisk
Drivning Fram
Elsystem
Batteri 360V Litiumjonpolymer
Vikt & Mått
Tjänstevikt 1570–1625 kg
Maxlast 345–400 kg
Totalvikt 1970 kg
Max taklast 0 kg
Max släpvagnsvikt - bromsat 0 kg
Max släpvagnsvikt - obromsat 0 kg
Längd 4470 mm
Bredd (exkl. speglar) 1820 mm
Höjd 1450 mm
Spårvidd (fram/bak) 1555 mm
Axelavstånd 1569 mm
Takhöjd Invändigt (fram/bak) 1024/950 mm
Benutrymme (fram/bak) 1136/906 mm
Bredd i axelhöjd (fram/bak) 2700 mm
Lastutrymme (upp-/nedfällt) 411/446/1401 liter
Garantiöversikt
Nybilsgaranti (med fri körsträcka) 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
Batterigaranti 8 år (upp till 20 000 mil)
Lackgaranti 5 års Lackgaranti
Vagnskadegaranti 3 års Vagnskadegaranti
Rostskyddsgaranti 12 års Garanti mot genomrostning
Skatt & Försäkring
Kostnad vägskatt 360 kr (skattebefriad år 1-5)
Kod Försäkringsklassning ej fastställd

Prislista - IONIQ plug-in

Modell

Motor

Växellåda

Utrustningspaket

Pris

IONIQ plug-in

1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)/4-cylindrig bensinmotor & Elektrisk (AC) synkronmotor, Hybridsystem

Automat

IONIQ plug-in ComfortEco*

304 900 kr *

IONIQ plug-in

1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)/4-cylindrig bensinmotor & Elektrisk (AC) synkronmotor, Hybridsystem

Automat

IONIQ plug-in PremiumEco*

322 900 kr *

IONIQ plug-in

1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)/4-cylindrig bensinmotor & Elektrisk (AC) synkronmotor, Hybridsystem

Automat

IONIQ plug-in PremiumPlusEco

337 900 kr *

Visa alla priser

Undrar du något?

Vill du få hjälp att välja utrustningspaket eller få svar på knepiga frågor?

Vi finns i chatten till höger eller i nedan kanaler kl 8-18 på vardagar för att hjälpa till!

Eller besök din Hyundaihandlare för att få veta mer.

Hitta Hyundaihandlare

Kontakta oss på kundservice@hyundai.se eller 020-677 677

Sveriges mest generösa garantipaket.

Hyundai har under sina snart 25 år på den svenska marknaden gått från klarhet till klarhet när det gäller kvalitet och hållbarhet. År efter år hamnar vi i topp i internationella kvalitetstester och kundundersökningar. Och vi är inte förvånade. Våra fabriker har förmodligen marknadens hårdaste kvalitetskontroller, med noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. Dessa kontroller återkommer i varje led ända fram till leveransen då du kör iväg med bilen.

Allt detta gör att vi kan erbjuda ett unikt och mycket omfattande garantipaket, med bland annat 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka och 5 års Vägassistans. Oavsett vilken Hyundai du väljer så kan du se fram emot ett bekymmersfritt bilägande under många år.

Garantin för det högeffektiva LitiumJonPolymer-batteriet gäller i åtta år eller 200 000 km, beroende på vad som kommer först.

8ars-batteri-5ars-nybilsgaranti-450x175

  • 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
  • 5 års Vägassistans
  • 5 års Lackgaranti
  • 3 års Vagnskadegaranti
  • 12 års Garanti mot genomrostning
  • 8 års Batterigaranti

Läs artiklarna om IONIQ på Hyundai Magazine.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se